Over Vijverwereld

Omdat vijvers mijn hobby zijn ben ik in 2017 begonnen met vijverwereld.com. Ik weet dat er in Nederland en België veel collega hobbyisten zijn die dag in, dag uit met hun vijver bezig zijn. Ze hebben soms vragen over hoe met bepaalde problemen om te gaan of zijn continue op zoek naar informatie over hun mooie hobby.

En dat is dus ook precies de doelstelling van vijverwereld.com :

  • Verstrekken van informatie
  • Beschrijven van problemen met de vijver

Informatie over vijvers

Vijverwereld.com wil vooral veel informatie over vijvers prijsgeven en met u delen. Veelal zijn dat eigen ervaringen of ervaringen die ik opgedaan heb bij andere liefhebbers. Daarbij wil ik vijverliefhebbers natuurlijk ook de kans geven om te reageren op artikelen op de website.

Zo kunnen hier reacties worden achtergelaten waar anderen profijt van kunnen hebben of gewoon vragen stellen over onderwerpen die behandeld zouden kunnen worden.

vijver met waterlelies

Problemen met de vijver

Helaas zullen er ook vele liefhebbers zijn die de nodige problemen met hun vijver hebben. Dat kan variëren betreffende problemen met het helder krijgen en houden van de vijver, problemen met vijvervissen, vijverplanten of ander producten die je bij de hobby kunt gebruiken of aanschaffen.

Uiteraard kunt u ons vragen stellen over problemen die heeft.

Als u vragen heeft over een artikel of onderwerp op vijverwereld.com, kunt u direct onder het artikel reageren.

Houdt het wel netjes !

Bernard
Webmaster van :